Penis käveli ympäri Senaatintoria

Jätti penis lähenteli naisia Tuomiokirkon portailla

Se on maailmanlopun merkki kun jättimäiset penikset vaeltavat Tuomiokirkon liepeillä.

Penis liikkui torin kulmilla kello yhdentoista aikaan aamupäivällä. Elosen tietojen mukaan miehinen elin ja valokuvaaja harjoittivat tempauksellaan valokuvataidetta.

Helsingin poliisin mukaan penis on saattanut käyttäytymisestään riippuen syyllistyä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaan tekoon tai yleisen järjestyksen häirintään.

Lähde : Vartti.fi

Change 2011 – Muutos 2011

Change 2011 – Muutos 2011

Joutsenpuolue sai arvottua nimeksi Muutos 2011 ja toivovat keulahahmokseen Mestari Halla-Ahoa (PS sit, True Finn, Suomen Sisu,Maaltamuuttaja Tampereelta, Eira).

Muutos 2011

Kuvassa: Mahdollinen Muutos 2011 vaalimainos, jossa esiintyy ihanasti puna poskillaan Mestari itse.

Helsingin Sanomat luonnovalinnan asialla

Helsingin Sanomat tappaa lukijoitaan

Lauantain Hesarissa oli artikkeli sienistä, jossa todettiin, että “Sienet ovat parhaimillaan nuorina”. Artikkelia oli joku suuressa viisaudessaan kuvittanut kuvalla valkoisesta kärpässienestä.

Pari päivää myöhemmin Hesari oikaisi virheensä toteamalla “Valkoinen kärpässieni on tappavan myrkyllinen”.

Otsikko Ilta-Sanomien nettisivuilta :

myrkkysieni

Mitä me tästä opimme ? LUETAAN NE OIKAISUT !

Onneksi olkoon Suvi Linden !

Suvi Lindenillä 2000 ministeripäivää

Kyberkeikan suosikkipoliitiikko Suvi Linden on nyt ollut ministerinä 2000 päivää. Kyberkeikka onnittelee Suvia tästä urotyöstä koko peräaukkonsa pohjasta asti ja toivoo, että Suvi työskentelee uutterasti vielä seuraavatkin 2000 ministeripäivää.

Ilman Suvin uutteria ponnistuksia Oulun Golf-kentät jäisivät ilman ylimääräisiä tukia ja joku suomalainen voisi vahingossa päästä katsomaan Thaimaan edesmenneen prinsessan muistosivuja. Onneksi meillä on Suvin lapsipornofiltterit, pelastamassa maailmaa, yksi muistosivu kerrallaan

Suvi Linden – Eroa taas adressi.