Tietoa minusta

Halusin aloittaa ajatuksieni jakamisen julkisesti, sillä yksin asuvana ihmisenä on ajoittain vaikeaa löytää keskusteluseuraa. Sen sijaan internetiin kirjoittamalla voi varsin vaivattomasti saada uusia tuttavuuksia, joilla on samanlainen ajatusmaailma ja yhtäläisiä kokemuksia.

Olen itse naisena miettinyt useita kertoja elämäni tärkeitä arvoja ja niiden heijastumista arkipäiväiseen toimintaani. Usean vuoden sinkkuelämä on opettanut paljon ja vahvistanut entisestään omaa identiteettiä. Tiivistettynä ihmisen on helpompi olla itsensä kanssa, kun hän oppii tuntemaan itsensä läpikotaisin. Näiden ajatusten perusteella on helpompi jatkaa matkaa tulevaisuuteen, jonka sittemmin mahdollisesti jakaa yhdessä sielunkumppanin kanssa.

Jaa itsestäsi, opi muista

Minulle kirjoittaminen on miellyttävä harrastus, sillä sen avulla voi tutkia ajatuksia ja huomata jälkikäteen asioita, joita ei välttämättä kyseisellä hetkellä ole ymmärtänyt. Jokainen henkilökohtainen merkintä edistää ihmisen kehitystä, johon vaikuttavat monet asiat. Blogin kirjoittaminen onkin erinomainen tapa tutustua tarkemmin myös itseensä muiden tuttavuuksien lisäksi ja kenties löytää uusia harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita.

Sosiaalisuus tekee ihmisen elämästä paljon mielekkäämpää, ja sen johdosta lähipiiri on elämäni tärkein asia. Jokaisesta päivästä, jonka heidän kanssaan saa viettää, voi olla kiitollinen. Lisäksi mahtavat ystävät, joiden kanssa voi puhua mistä tahansa asiasta, ovat kultaakin kalliimpia.

Työstäni

Olen hyvin tyypillinen suomalainen, joka työskentelee kahdeksan tuntia vuorokaudessa päivätöissä. Työskentelen assistenttina pienessä yrityksessä, joka keskittyy tuotteiden maahantuontiin. Työpaikallani on mukavaa, ja nautin kovasti kyseisestä alasta. Jokaisena aamuna on hyvä syy herätä ja suunnata iloisin mielin kohti tuttua toimistoa.

Olen kuitenkin ollut useita vuosia samassa asemassa, joten ammatillinen kehityskaari on jäänyt hieman matalammaksi moneen muuhun saman ikäiseen henkilöön verrattuna. Itsensä esille tuominen ja omien vahvuuksien painottaminen voisivat tuoda asiaa tarkemmin esimiesten tietoisuuteen, mutta tähän asti kyseinen projekti on jäänyt lähinnä haaveiden tasolle.

Jotkut toivovat blogin avaavan uusia mahdollisuuksia ammatillisessa mielessä. Kuulun itse myös tähän kategoriaan. Tulevaisuuden toiveenani on myös se, että ammattini voisi olla myöhemmässä vaiheessa fyysisempi. Toimistossa työskenteleminen on miellyttävää, mutta keho kaipaa toisinaan enemmän liikunnallisuutta elämään.

Vapaa-ajan harrastukseni

Töiden ohessa harrastaminen sujuu iltapainotteisesti, sillä aamulla ennen töitä on vaikeaa saada mitään aikaan. Aamu-unisuus ja tukevan aamiaisen nauttiminen ovat rajoittavia tekijöitä, joista on vaikeaa päästä eroon.

Arkeen voi saada vaihtelua helposti, kun rikkoo vakiintuneita rajoja. Uuden kuntosalin kokeileminen ja toiseen kulttuuripiiriin tutustuminen kirjan avulla ovat hyviä esimerkkejä, joiden avulla pystyy muokkaamaan tavallista viikkoa askeleen jännittävämmäksi.

Viikonlopuista on kiva nauttia täysin siemauksin ja ne ovat loistavia mahdollisuuksia tehdä jotain erilaista. Uusien vaatteiden ja sisustustuotteiden ostaminen ovat intohimojani, joten muoti- ja sisustuslehdet ovat tuttu näky keittiön pöydällä. Palkkani on kaunis muisto vain, kun rahat menevät trendikkäisiin muotiluomuksiin ja kauniisiin huonekaluihin. Risteilymatka Ruotsiin shoppailemaan on myös heikko kohtani.

Tervetuloa sivustolle!